Täna
24. juul
20...28
10...18
Homme
25. juul
20...28
13...18

TV3

Reeda imeline muutumine ehk 15 aastat nooremaks! Enne ja pärast pildid!

11:57 24. jaanuar 2019
Autor: TV3

„Minu imelise muutumise“ kolmas muutuja oli 67-aastane Reet. Reet kandideeris muutumissaatesse, sest ei tahtnud enam hambutut suud häbenedes näha välja mossis ja tige. Ta tunnistas otsekoheselt, et kõige parema meelega liiguks ta ringi pimedas, sest iseendaga pole ta kohe sugugi sõber.

Reet enne saadet: „Sisemuses tunnen ennast väga noorena, jalad liiguvad, täitsa normaalselt võin joosta, hüpata, karata, kui vaja. Ja mulle ei meeldi tädid, kes käivad tänaval, ise niisugused tigedad, torssis, torisevad iga asja peale, aga ma tahaks just naeratada, sellepärast ongi mul hambaid vaja!”

Reet esindab neid, kelle kohta öeldakse – vananev ja hambutu Eesti. Just selliseid tublisid inimesi, kes on oma elu pühendanud rasketest oludest hoolimata laste kasvatamisele ja enda elushoidmisele. Reet on viie lapse ema ja üheksa lapse vanaema. Tugev ja tegus naine ka 67-aastaselt. Rõõmsameelne ja naeruhimuline, kuid võõraste ees ei naeratanud ta kunagi. Reet kartis ka seda, et sellise krimpsus ja hambutu välimusega peletab ta eemale kõik oma üheksa armsat lapselast. Pärast muutumist on ta nagu uus inimene! Vaata pilte ja imesta!

Milliste operatsioonide ja protseduuridega selline tulemus saavutati?

 1. Kogu näo plastika

 2. SMAS-lift

 3. Kaela üleliigse naha eemaldamine

 4. Ninaplastika

 5. Näonaha laserlihvimine

 6. Laserkarvaeemaldus näo piirkonnast

 7. Reet sai ka botuliintoksiinisüstid otsmiku ja silmade piirkonda

 8. Juvederm täitesüstid näo ja huulte piirkonda

 9. Tema nina modelleeriti Juvederm süstiga

 10. Hambakivi puhastamine

 11. Hammaste valgendus

 12. Ülemise ja alumise hambakaare taastamine proteesiga

Vaata Reeda imelist muutumist järele TV Play'st


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu