Täna
24. juul
20...28
10...18
Homme
25. juul
20...28
13...18

TV3

Sotid selgeks“ uus hooaeg sukeldub prügiäri hämaratesse telgitagustesse!

14:04 29. jaanuar 2019
Autor: TV3

Juba täna õhtul kell 20.00 saab TV3 eetrist näha „Sotid selgeks“ verivärsket hooaega. Saatejuht Marek Lindmaa lubab vaatajatele põnevat hooaega ning julgustab abivajajaid abi küsima.

„Kui eelmise aasta viimases saates paljastasime ulatusliku internetikelmuse, kus kannatanuid oli üle saja, siis ka sel hooajal aitame kindlasti neid inimesi, kes pahaaimamatult on kelmide lõksu langenud,“ kommenteerib Lindmaa.

Selle hooaja esimeses saates sukeldub võttemeeskond prügiäri hämaratesse telgitagustesse, kuid muresid on veelgi. „Uurime, kuidas on võimalik, et viis kuud kodust eemal olnud vanaprouale tuleb veearve, mille kohaselt oleks vett tema ära oleku ajal kulunud justkui kolme aasta jagu,“ lisab Lindmaa.

Uus hooaeg toob ekraanile mitmekesised murekoormad. „Nii palju, kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid lahendamist vajavaid olukordi. Tülid naabrite vahel, tee probleemid, elu häiriv müra, kelmused, maavaidlused, kehvasti tehtud remonttööd jne. See on vaid väike loetelu sellest, milliste muredega meie poole pöördutakse!“ sõnab Lindmaa.

Lindmaa julgustab aga abivajajat märkama ning sellest teada andma. „Alati tasub meeles pidada, et lahendus on kusagil olemas ja me aitame seda leida.  Seega ei maksa karta, andke enda probleemist, murest meile julgelt teada. 6055229 või sotidselgeks@tv3.ee. Me tuleme ja aitame!“ lisab Lindmaa.

 „Sotid selgeks“ uus hooaeg stardib täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?