Tõeline tuhkatriinu lugu! Vaata Inga muutumise enne ja pärast pilte!

Seitsmesed

TV3 eetrisse jõudis eile õhtul „Minu imelise muutumise“ neljas episood, mille peategelaseks oli 29-aastane Inga. Noorel emal oli muutumissaatesse minekuks palju põhjuseid – ta häbenes enda kõverat nina, peast eemale hoidvat kõrva, puuduvaid varbaid, tema rinnad on erineva suurusega ja muidugi suud, kuhu vaid üksikud hambad alles jäänud.

Varases nooruses kaotas Inga ema ja peagi ka vanema, kes teda kasvatas. Ta pidi varakult iseseisvaks saama ning praegu elab koos lapse ja mehega Tartus. Pesamuna on peagi nii vana, et Inga peaks hakkama endale tööd otsima, kuid seni pole teda edu saatnud. Oma hammaste pärast ei saa ta kusagil vestlusvoorust kaugemale. Saatesse kandideerides sooviski Inga üle kõige endale uut naeratust. Kuna ka Inga kehapooled olid täiesti erinevad, siis selles noores naises polnud senini grammigi usku paremasse tulevikku.

Saatesse pääsemine muutis Inga jaoks kõik, kuid selle nimel tuli tal läbi elada ehmatavaid hetki. Enne rinnaoperatsiooni pidi Inga käima mammograafi juures.  Ja see hommik jääb talle alatiseks meelde.  „Midagi nad seal leidsid... ma kardan surma, olen seda nii lähedalt näinud,” sõnab naine. Kuna Inga suguvõsas on vähki ka varem olnud, siis ei suutnud ta hirmust lahti lasta enne, kui kordusuuringu tulemused teatavaks said: „Kui ultraheli kabinetist välja sain, siis tuli reaktsioon, et ma pääsesin!”

Saatesse kandideerides ei uskunud Inga sugugi, et ta valituks osutub. Ta arvas, et tema probleemid on liiga suured ja liiga keerulised, et kaheaastase saateperioodi jooksul teda aidata saaks. Kuid saate arste tema mured ei heidutanud ja sellised olid operatsioonid ja protseduurid, mis Inga muutumiseks ette võeti:

 

  1. Ingal eemaldati 10 lagunenud hammast
  2. Alles jäänud hammastele tehti hambakivi eemaldamine, ravi, valgendus ja soodapuhastus
  3. Lisaks alumisele hambakaarele breketravi ja ülemistele kroonid ning  tugibüügelprotees
  4. Ingale tehti ka ninaplastika ja Juvederm täitesüstidega modelleerimine
  5. Inga sai kõrvade plastika
  6. Laserravi karvaeemalduseks näo piirkonnas
  7. Botuliintoksiini süstid otsmiku piirkonda ning
  8. Juvederm täitesüstid näo- ja huulte piirkonda
  9. Keha korrigeerimiseks tehti rindade tõstmine ja rindade suuruse tasakaalustamine Motivaimplantaatidega
  10. Rasvaimu puusadelt
  11. Ingale teostai 5-ndate varvaste implanteerimine oma kõhrega ja varvaste modelleerimineJuvederm Voluma süstidega

Inga imelist muutumist saab järele vaadata TV Play'st

Kommentaarid puuduvad