Täna
24. juul
20...28
10...18
Homme
25. juul
20...28
13...18

TV3

Ennustajad paljastavad, millised ohud ähvardavad inimesi homme algaval maasea aastal!

14:03 04. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

Homme algab kollase maasea aasta, mis on pühendatud Hiina kalendri kaheteistkümnendale ehk viimasele tähemärgile. Kellele tuleb sea-aasta iseäranis õnnelik ja milliseid ohte see muidu roosa ja mõnusa looma aasta endas peidab? Mida peab tegema, et elu oleks õnnelikum, tervis tugevam ja töö edukam?

TV3 õhtuses erisaates „Kuidas sea-aastal õnn majja tuua?“ jagavad praktilisi nõuandeid algavaks sea-aastaks Eesti tugevaimad ennustajad – Marylin Kerro, Ilona Kaldre, nõid Anete, Villu Põldma ja paljud teised. Lisaks teevad feng shui spetsialistid Siret ja Janno Seeder põhjaliku horoskoobi kaheteistkümnele loomamärgile koos spetsiaalsete soovitustega, et algavast aastast enda jaoks võtta parim ning trotsida negatiivseid aspekte. Saatejuht on Anna-Maria Makko.

Erisaade „Kuidas sea-aastal õnn majja tuua?“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu