Homme
25. aug
18...23
6...15
Ülehomme
26. aug
20...25
9...15

TV3

„Kolmeraudse” avasaates: Mart Helme, Jevgeni Ossinovski, Kristina Šmigun-Vähi, Andrus Vaarik ja Lenna Kuurmaa! 

Foto: TV3
12:15 07. veebruar 2019
Autor: TV3

Mihkel Raud on tagasi! Juba täna õhtul avavad TV3 eetris Mihkel Raua “Kolmeraudse” uue hooaja eesseisvate Riigikogu valimiste värvikamad kandidaadid ning aasta naisartist Lenna. 

Maailmavaatelise debati peavad EKRE juht ja esinumber Mart Helme ning sotside juht ja esinumber Jevgeni Ossinovski. Oma nägemust paremast ühiskonnast tutvustavad ka parteilisel rajal esimesi tõukeid tegev endine suusasportlane Kristina Šmigun-Vähi ning samuti poliitlavale pürgiv näitleja ja lavastaja Andrus Vaarik.  Intervjuu annab hiljutisel Eesti Muusikaauhindade galal aasta naisartisti tiitli pälvinud Lenna Kuurmaa ning saates teeb muusikat Lenna bänd.

Mihkel Raua “Kolmeraudne” alustab uut hooaega täna õhtul, 7. veebruaril kell 21.45 TV3s. Jätkuvalt läheb saade otse-eetrisse kohvikust Kivi Paber Käärid, kus soovijad saavad toimuvale kohapeal kaasa elada.

„Kolmeraudne“ uus hooaeg stardib täna kell 21.45 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?