TV3 valmistub värvikaks kevadeks! Suur galerii võtteplatsilt!

TV3

Kui oled pimedast talvest juba väsinud, tasub telekanalil TV3 silm peal hoida, sest värviline kevad koputab juba uksele! Vaata, mis juhtus, kui kokku said Märt Avandi, Ott Sepp, Teet Margna, Kristjan Jõekalda, Kättemaksukontori kavalad detektiivid ja „Naabrist parema“ saatejuhid koos värvipintslitega.

TV3 kevad tõotab tulla väga põnev, sest ekraanile jõuavad paljud uhiuued saated ning ka televaatajate vanad lemmikud. Juba varsti saab kaasa elada legendaarsete Teet Margna ja Kristjan Jõekalda reisiseiklustele, mis viivad seekord Kesk-Aasia riikidesse – Kasahstani, Kõrgõstani, Tadžikistani ja Usbekistani – mis kunagisel nõuka-ajal olid sunnitult ENSV saatusekaaslased. Ekstreemne automatk Pamiiri maanteel, ohtlik lend läbi kanjonite, ratsutamine nii hobuse, eesli kui jaki seljas ning menüüs on seekord nii hobuseliha kui ka märapiim.

Samuti ei jäta kurikuulsad detektiivid fänne ootele, sest juba peagi viib Eesti legendaarseim krimisari „Kättemaksukontor“ vaatajad tõelisele karussellisõidule. Kavalad petuskeemid ja meisterkriminaalid, kes leiavad viimaks ometi endale väärilise vastase. Tiit Marveli partneriks saab Sander Pronks, keda mängib andekas näitleja Kristjan Lüüs. Loomulikult ei puudu lahutamatu detektiivide kolmik – Marion, Freya ja Luna. Uued, eriti kriminaalsed ja põnevad lood juba varsti teie ees!

Armastatud näitlejate Märt Avandi ja Ott Sepp juhtimisel toob TV3 ekraanile taas vaatajate südamed võitnud telemängu uue, lõbusa ja südamliku hooaja. Lapsesuu ei valeta ja staaride kodune elu laotatakse ausalt ja armutult televaatajate ette laiali. Ja särav Keili Sükijainen ning humoorikas Alari Kivisaar ootavad kõiki kaasa elama ajaloo suurimale „Naabrist parem“ hooajale, kus auhinna väärtuseks on ligikaudu 50 000 eurot.

Juba täna õhtul on ka Eesti kõige teravam intervjueerija Mihkel Raud tagasi ja võtab kõige olulisemad ning põnevamaid inimesed oma raudsete pihtide vahele uhiuues „Kolmeraudses“. Sel esmaspäeval aga stardib „Kuuuurija“ skandaalne uus hooaeg, mille avaosas avastatakse, millisel võikal viisil transporditakse Eestis surnuid. Järgnevates saadetes võetakse luubi alla palju teisigi valukohti. Kolmapäeval aga võtab uue hoo sisse maitsvaim küpsetamislahing „Eesti parim pagar“, mida võib nimetada lausa rahvusvaheliseks, sest kaks osalejat on mitte-Eesti taustaga. Koolipoiss Noeli isa on pärit Itaaliast ja peab Tallinna üht vanimat Itaalia restorani „Attimo“, kus ka Noel tihti perel abiks käib. Soomlane Jorma on aga viimased 20. aastat Saaremaal turismitalu pidanud. Saatejuht on Alari Kivisaar, kohtunikud Angelika Kang ja Ants Uustalu.

TV3 kutsub kõiki sõpru kaasa elama uuele ja põnevale kevadhooajale ning lubab, et huumorist, muusikast, maitsvatest retseptidest ja värvikatest tegelastest puudu ei tule!

Kommentaarid puuduvad