Täna
24. juul
20...28
10...18
Homme
25. juul
20...28
13...18

TV3

Raimo Kummer Lusti otsusest kanalit vahetada: ma ei ütleks, et oleksin ülemäära kurb

Foto: Alar Truu/Õhtuleht
TV3 programmijuht Raimo Kummer
13:13 08. veebruar 2019
Autor: Seitsmesed

„Ma ei ütleks, et ma nüüd ülemäära kurb oleksin. Mulle õpetati ja ma lähtun sellest, et telesaateid tehes ei tohi seadust rikkuda,“ kommenteerib TV3 programmijuht Raimo Kummer Diktorile Katrin Lusti otsust oma „Kuuuurija“ teise kanalisse kolida.

Kummer paljastas Diktorile ka, et „Kuuuurija“ asemel läheb esmaspäeva õhtul eetrisse Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ viimane hooaeg. Kummer lisab, et TV3 kevadkava on tugev ka ilma "Kuuuurijata".

TV3-s jookseb kvaliteetselt ja juriidiliselt korrektselt tehtud ajakirjanduslik saatesari „Sotid selgeks”. Lisaks on lai valik parimat meelelahutust ja Eesti populaarseimad sarju, nende hulgas legendaarse teleduo Teet Margna ja Kristjan Jõekalda „Kaks kanget Sovetistanis” ning vaatajate südamed võitnud „Suure tähe väike täht” Märt Avandi ja Ott Sepa juhtimisel. 

Refereeritud artikli täistekst Diktoris

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?