Täna
21. aug
17...21
8...16
Homme
22. aug
17...22
8...15

TV3

„Eesti parim pagar“ osalejad tähistasid uue hooaja algust maitsva avapeoga! Suur galerii!

15:28 12. veebruar 2019
Autor: TV3

Eesti parimad kodukokad pidasid maha suursuguse avapeo, sest juba homme stardib TV3 kanalil maitsvaima küpsetuslahingu „Eesti parim pagar“ uhiuus hooaeg! Pokaalid löödi pidulikult kokku A. Le Coq sviidis ning üheskoos vaadati eksklusiivselt ära ka avaepisood.   

Verivärske hooaeg tõotab tulla vägagi meeleolukas – enneolematud maitsed, kirglikud kodukokad ja näljased kohtunikud, elu köögis lõbus ja halastamatu. Saade pakub pingelist võistlust, palju nalja aga ka närvikõdi ja pisaraid, sest selles köögis emotsioone ei peideta. Eesti parima pagari tiitli nimel alustab võistlust 10 hoolikalt valitud kodukokka. Tänavust võistlust võib nimetada rahvusvaheliseks, sest lausa kaks osalejat on mitte-eesti taustaga. Koolipoiss Noeli isa on pärit Itaaliast ja peab Tallinna üht vanimat Itaalia restorani „Attimo“, kus ka Noel tihti perel abiks käib. Soomlane Jorma on aga viimased 20. aastat Saaremaal turismitalu pidanud. Saatejuht on Alari Kivisaar, kohtunikud Angelika Kang-Osula ja Ants Uustalu.

„Eesti parim pagar“ stardib uhiuue hooajaga juba homme kell 21.30 TV3s! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?