“Sotid selgeks” täna: 740 eurot maksnud tütre haua piirdekivid lagunesid nelja kuuga!

TV3

Marek Lindmaa toob täna õhtul TV3 ekraanile saates "Sotid selgeks" õõvastava loo – tütre haua piirdekivid lagunesid nelja kuuga!

Rummul elava Aivo pere tabas 2016. aastal traagiline löök, kõige hullem mis ühtede lapsevanematega juhtuda saab – nad kaotasid oma tütre. Tütar maeti Madise kalmistule, telliti Haapsalust hauakivi ning Tallinnast haua piirded. Piirded hakkasid aga Aivo sõnul neli kuud hiljem pudenema.

Tapal asuv Aivar Müür matusebüroo, kelle kaudu kivid sai ostetud Aivo kõnedele enam ei vasta. Matusebüroo kodulehel matmine.eu seisab mustvalgelt kirjas „Aastatega oleme saavutanud usalduse ning hea sõna tellijate seas.” Kas valmistamise käigus unustati lisada tsementi või on tegemist hoopis ühekordseks kasutamiseks mõeldud piirdekividega mis esimese vihmaga ära sulavad? Appi tõttab Marek Lindmaa – kas tal õnnestub piirdekivide eest makstud raha tagasi saada?

Saate teises pooles teeb Marek Lindmaa kokkuvõtte massiivse internetikelmusega hakkama saanud Kady Kolgi hetkeolukorrast. Kady on naine, kelle tegemisi paljastas „Sotid selgeks” eelmise hooaja viimases saates. Ta on internetikelm, kes pettis ligi kahesajalt naiselt üle 5000 euro välja. Saatemeeskond palus ka Lõuna Prefektuuri poolset kommentaari asjade kulgemise ning kuulujuttude kohta, justkui Kady Kolk tegutseks taas.

"Sotid selgeks" täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad