Reisiüllatus: Ligipääsmatult ja ohtlikult Kamtšatkalt leitakse Eesti juurtega elanik! Galerii!

TV3

Mõni kuu tagasi alustas vaatajate südamed võitnud reisiseltskond uut seiklust Venemaa ühel kõige ligipääsmatumal alal Kamtšatka poolsaarel. Seni on eestlased seal käinud peamiselt loodusekspeditsioonidel ning kala- ja jahiretkedel. Poolsaarele ei vii aga ühtegi teed ja seega peab reisiseltskond hakkama saama kohapealt renditud maastikusõidukitega. Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse episood, kus reisiselle üllatab nii mõnigi erakordne olukord.

Tulemägesid ja metsikuid jõgesid täis maastik on niivõrd ligipääsmatu, et liikuda tuleb ka jala, mootorsaanide ja jahtidega ning ööbida telkides, millele lisab ärevust teadmine, et Kamtšatkal elab ca 12000 pruunkaru. Täna ootab just selline hirmutav öö reisiselle ees. Pikal jõematkal tuleb teha ööbimispaus, mis osutub ootamatult piinarikkaks, sest ööbimispaika on otsustanud suvepäeva veetma tulla ka kogu Venemaa sääsed.

Ei ole halba ilma heata – reisiseltskond kohtub Eesti juurtega mehega ning televaatajad saavad teada, kuidas ta Kamtšatkale elama sattus, millega ta tegeleb ning kuidas talle seal meeldib.

“Reis tulemägede maale: Kamtšatka” täna kell 20.00 TV3s!

Mõni kuu tagasi alustas vaatajate südamed võitnud reisiseltskond uut seiklust Venemaa ühel kõige ligipääsmatumal alal Kamtšatka poolsaarel. Seni on eestlased seal käinud peamiselt loodusekspeditsioonidel ning kala- ja jahiretkedel. Poolsaarele ei vii aga ühtegi teed ja seega peab reisiseltskond hakkama saama kohapealt renditud maastikusõidukitega. Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse episood, kus reisiselle üllatab nii mõnigi erakordne olukord.

Tulemägesid ja metsikuid jõgesid täis maastik on niivõrd ligipääsmatu, et liikuda tuleb ka jala, mootorsaanide ja jahtidega ning ööbida telkides, millele lisab ärevust teadmine, et Kamtšatkal elab ca 12000 pruunkaru. Täna ootab just selline hirmutav öö reisiselle ees. Pikal jõematkal tuleb teha ööbimispaus, mis osutub ootamatult piinarikkaks, sest ööbimispaika on otsustanud suvepäeva veetma tulla ka kogu Venemaa sääsed.

Ei ole halba ilma heata – reisiseltskond kohtub Eesti juurtega mehega ning televaatajad saavad teada, kuidas ta Kamtšatkale elama sattus, millega ta tegeleb ning kuidas talle seal meeldib.

“Reis tulemägede maale: Kamtšatka” täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad