TV3 toob ekraanile suure muusikasaate „Eesti muusika karikas”!

Seitsmesed

10. märtsil stardib TV3 eetris uus vägev muusikalahing, milles kaksteist Eesti muusika suurimat artisti võistlevad Eesti muusika karika nimel! Saatejuhtideks on muusik ning terav telesaatejuht Mihkel Raud ning särav raadiohääl Brigitte Susanne Hunt!

Saatesse on valitud võimalikult eriilmelised, kuid oma žanris väga populaarsed esinejad. Lisaks tavapärasele popile on esindatud räpp, rokk, punk, tantsu- ja elektrooniline muusika. Võistlustulle astuvad The Swingers, Daniel Levi, räpp-kollektiiv Põhja-Tallinn, Ivo Linna ja ansambel Supernova, Liis Lemsalu, Karl-Erik Taukar, Shanon, Öed, Laura Põldvere, Uudo Sepp ning punk-alternatiivrokki esitav Metro Luminal. Igas saates läheb vastamisi kaks eripalgelist artisti, kes peavad maha mitmetunnise muusikalahingu. Lahingu võitja selgitavad televaatajad telefonihääletuse teel ja nii kuni turniirisüsteemis võistluse lõpuni välja.

Igas saates on neli vooru, mis muudavad selle kevade muusikaelu unustamatuks. „Eesti muusika karika teeb täiesti ainulaadseks see, et ühes voorus tuleb võistlevatel ansamblitel välja mõelda ja esitada uusversioon mõnest vanast ja unustatud kuid ägedast Eesti loost. Need on laulud mille peale enam ei tulegi, aga mis on tegelikult tuttavad alates esimesest taktist ja nüüd saavad need kaasaegse vormi ning uue hingamise. Need coverid hakkavad veel raadiote edetabeleid vallutama,“ ütles TV3 programmijuht Raimo Kummer. Lisaks nõuab saateformaat võistlevatelt artistidelt vastase muusika interpreteerimist, oma vanade hittide ja ka täiesti värskete lugude esitamist ning saates on oodata veel teisigi musikaalseid üllatusi!

“Mul on väga hea meel, et TV3 on otsustanud ka sel kevadel Eesti muusikamaastikku erakordselt põnevana hoida. Usun, et saatest saavad vaatajatele-kuulajatele armsaks osalevate esinejate uued lood, kuid miks mitte ka üllatavad kaverid, mida saate formaat osalejaid tegema paneb” sõnab saate produtsent Kaupo Karelson.

Igas saates on kolm kohtunikku, kes etteasteid muhedalt kommenteerivad. Kohtunikurollis on end varemgi samas ametis tõestanud laulja Eda-Ines Etti, humoorikate kommetaaridega näosaadetki vürtsitanud Mart Juur ning alati ka üks külaliskohtunik.

Eesti muusika karika võitja selgub finaalsaates, mis on TV3 eetris 19. mail.

 

Piletid saate salvestustele on müügis alates tänasest Piletilevi.ee – s! Esimestes saadetes on vastamisi:

3.märtsil kell 17:00        Laura Põldvere vs Uudo Sepp

3.märtsil kell 20:00        Öed vs ansambel Shanon

4.märtsil kell 17:00        Liis Lemsalu vs Daniel Levi

4.märtsil kell 20:00        Metro Luminal vs The Swingers

 

"Eesti muusika karikas" stardib juba 10. märtsil TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10310138[/embed]

Kommentaarid puuduvad