Täna
22. aug
17...22
7...16
Homme
23. aug
19...23
9...16

TV3

„Sotid selgeks“ täna: sissekirjutatud elaniku tõttu jäi vanaproua ilma pensionäri toetusest!

14:14 19. veebruar 2019
Autor: TV3

„Sotid selgeks” toimetusse helistas Lääne-Virumaal Triigi külas elav 76-aastane proua Reet suure murega. Reet jäi ilma üksi elava pensionäri toetusest, sest tema ühetoalisesse sotsiaalkorterisse on sisse kirjutatud veel kaks võhivõõrast inimest. Kuigi need inimesed proua korteris kohapeal ei ela, teeb prouale lisaks toetusest ilmajäämisele muret ka asjaolu, et sissekirjutatud inimesed võivad ükspäev uksele koputada ja oma koju sisse marssida, kui kõigi õigustega siin elavad inimesed.

Pensionäril on justkui riigi poolt õigus saada üksielava pensionäri toetust, aga tänu valla tegemata tööle ta seda ei saa – vald laiutab käsi ning soovitab hoopis uue elamispinna otsida.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Arvet Lõoke 00:07 21. veebruar 2019
Elan majas, mis koosneb mõttelistest osadest. Samuti elan üksinda oma ette osas ja teised elanikud asuvad järgmistes osades. Lisatoetust pole ühelgi aastal makstud põhjusega, et teised elavad ka selles majas. Rakvere vald tunnistab minu üksi olemist ja see vastab ka tõele.

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?