Jesper Parve ja Kirsti Timmer on suhtes! 

TV3

Kirsti Timmer ja Jesper Parve avaldasid täna hommikul raadio Star FM Hommikuprogrammis oma suhte saladuse – nad hakkavad juhtima suhetest rääkivat raadiosaadet. Saade „Suhtes“ on eetris raadios Star FM laupäeviti kell 10:00-12:00. Esimese saate teema on „Meie suhtes on üks probleem – alkohol!“

Pille Minev uuris, et kuidas Jesperi ja Kirsti suhe alguse sai. „Esimesest silmapilgust! Ma lavalt ükskord nägin, et üks blond käib korduvalt vaatamas ja jube tuttav nägu on. Läksin tema juurde – see oli Timmer! Küsisin, et kas ta siis ei tea, mida mehed tahavad. Kirsti ütles, et kaardid näitasid, et ta hakkab minuga saadet tegema,“ sõnas Parve.

„Me oleme jõudnud kõige tugevamasse suhtesse – töösuhtesse,“ lisas Timmer. „Suhtest räägivad need, kes räägivad. Aga Eesti on täis inimesi, kellel pole mitte kellegagi rääkida oma suhtest. Minu juurde tulevad naised küsima, et kas mu mees armastab mind – aga miks ta oma mehe käest seda ei küsi?“

„Mõnes mõttes oleme Kirstiga sarnased, aga ka erinevad. Kirsti on kaardimoor ja nõid, mina väga palju nähtamatusse maailma ei usu, olen realist. Ma arvan, et meil tuleb tore arutelu omavahel,“ kommenteeris Parve.

Saade ei ole mõeldud ainult kuulamiseks, saates saavad kaasa rääkida kõik, kes soovivad. Saatesse saab helistada ja kirjutada. Saatesse saab helistada numbril 63 66 200. Saatesse saab kirjutada aadressil [email protected] ja kaasa saab rääkida ka saate Facebooki lehel.

 Uus saade „Suhtes“ laupäeviti kell 10.00-12.00 raadios Star FM!

Kommentaarid puuduvad