Õudusttekitavad pildid! Vaata, millised näevad välja eestlased pärast ööd sääskederohkes metsas!

TV3

Mõni kuu tagasi alustas vaatajate südamed võitnud TV3e reisiseltskond uut seiklust Venemaa ühel kõige ligipääsmatumal alal Kamtšatka poolsaarel. Seni on eestlased seal käinud peamiselt loodusekspeditsioonidel ning kala- ja jahiretkedel. Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse episood, kus reisisellid on üle elanud õudusttekitava öö ning võidelnud sadade, ehk isegi tuhandete sääskedega. Vaata pilte hirmutavatest sääseparvedest ja -hammustustest!

Kui öö kõige sääskederohkemas metsas on üle elatud, võetakse ette viimane jõesõidu etapp, mis osutub eriti märjaks ja teravaks elamuseks. Õhtul tutvutakse eveenide laagri arhitektuuriga ning keeratakse autoroolid kohaliku küla suunas, et uurida, mis elu nemad elavad.

"Reis tulemägede maale: Kamtšatka" täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad