„Eesti parim pagar“ toob täna ekraanile soolased tassikoogid! Galerii!

TV3

TV3 saate “Eesti parim pagar” kolmas osa üllatab kohtunikke ja vaatajaid väga eriliste ja hõrkude maitsetega. Küpsetama hakatakse soolaseid tassikooke ning menüüsse tuleb nii hullumeelselt riskantseid retsepte kui peolaua kindlaid hitte. Nõudlik ülesanne selgitab välja, kelle katsetused maitsevad igaühele, kelle omad panevad aga kulmu kergitama. Kirju toorainevalik ajab meeleheitele konservatiivse maitsega saatejuhi Alari Kivisaare, kes peab sööma nii oma sõnu kui kraami, mida muidu vaadatagi ei söanda. Näeme ka milline küpsetis muidu alati positiivsel kohtunikul Angeelika Kangil meele suisa kurvaks teeb.

Tehnilises voorus tuleb teha keerulist küpsetist – choux au craquelin ehk muretainakattega tuuletaskut, mis täidetud vanillimaitselise vahukoorega.

Küpsetise põhitaignad ei tohiks olla võõrad ühelegi hobipagarile, kuid tublisti segadust on telgis sellegipoolest. Noel ja Sandra tunnistavad täielikku nõutust, mis tähendab seda, et õhtuses saates läheb põnevaks heitluseks. Külalisena hindab pagareid seekord Indrek Vaheoja.

„Eesti parim pagar“ täna kell 21.30 TV3s!

TV3 saate “Eesti parim pagar” kolmas osa üllatab kohtunikke ja vaatajaid väga eriliste ja hõrkude maitsetega. Küpsetama hakatakse soolaseid tassikooke ning menüüsse tuleb nii hullumeelselt riskantseid retsepte kui peolaua kindlaid hitte. Nõudlik ülesanne selgitab välja, kelle katsetused maitsevad igaühele, kelle omad panevad aga kulmu kergitama. Kirju toorainevalik ajab meeleheitele konservatiivse maitsega saatejuhi Alari Kivisaare, kes peab sööma nii oma sõnu kui kraami, mida muidu vaadatagi ei söanda. Näeme ka milline küpsetis muidu alati positiivsel kohtunikul Angeelika Kangil meele suisa kurvaks teeb.

Tehnilises voorus tuleb teha keerulist küpsetist – choux au craquelin ehk muretainakattega tuuletaskut, mis täidetud vanillimaitselise vahukoorega.

Küpsetise põhitaignad ei tohiks olla võõrad ühelegi hobipagarile, kuid tublisti segadust on telgis sellegipoolest. Noel ja Sandra tunnistavad täielikku nõutust, mis tähendab seda, et õhtuses saates läheb põnevaks heitluseks. Külalisena hindab pagareid seekord Indrek Vaheoja.

„Eesti parim pagar“ täna kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad