„Kättemaksukontori“ uus hooaeg toob ekraanile Kristjan Lüüsi, Lauri Pedaja ja Sandra Ashilevi! Galerii!

TV3

Eesti legendaarseima krimisarja uus 21. hooaeg viib meid tõelisele karusellisõidule! Kavalad petuskeemid ja meisterkriminaalid, kes leiavad viimaks ometi endale väärilise vastase. Tiit Marveli partneriks saab Sander Pronks, keda mängib andekas näitleja Kristjan Lüüs. Loomulikult ei puudu lahutamatu detektiivide kolmik – Marion, Freya ja Luna.

Lisaks Elina Reinoldile, Kadri Rämmeldile, Ragne Veensalule, Tarvo Sõmerile, Kristjan Sarvele ja Ireen Kennikule on ka kõrvalosatäitjate hulgas sel hooajal nii mõnigi vaatajale tuntud nägu – Lauri Pedaja, Sandra Ashilevi ja Lisette Pomerants.

Uue hooaja avaosas palub juhuslik kohvikukülastaja Marionil oma kohvrit valvata ja kaob jäljetult. Kui järgmisel päeval tema laip leitakse, saavad detektiivid aru, et uus juhtum ootab lahendamist. Uued, eriti kriminaalsed ja põnevad lood juba täna õhtul!

„Kättemaksukontori“ uus hooaeg stardib täna õhtul kell 21.30 TV3s!

Eesti legendaarseima krimisarja uus 21. hooaeg viib meid tõelisele karusellisõidule! Kavalad petuskeemid ja meisterkriminaalid, kes leiavad viimaks ometi endale väärilise vastase. Tiit Marveli partneriks saab Sander Pronks, keda mängib andekas näitleja Kristjan Lüüs. Loomulikult ei puudu lahutamatu detektiivide kolmik – Marion, Freya ja Luna.

Lisaks Elina Reinoldile, Kadri Rämmeldile, Ragne Veensalule, Tarvo Sõmerile, Kristjan Sarvele ja Ireen Kennikule on ka kõrvalosatäitjate hulgas sel hooajal nii mõnigi vaatajale tuntud nägu – Lauri Pedaja, Sandra Ashilevi ja Lisette Pomerants.

Uue hooaja avaosas palub juhuslik kohvikukülastaja Marionil oma kohvrit valvata ja kaob jäljetult. Kui järgmisel päeval tema laip leitakse, saavad detektiivid aru, et uus juhtum ootab lahendamist. Uued, eriti kriminaalsed ja põnevad lood juba täna õhtul!

„Kättemaksukontori“ uus hooaeg stardib täna õhtul kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad