Homme
19. sept
9...13
0...11
Ülehomme
20. sept
9...12
2...10

TV3

"Eesti parim pagar" toob täna ekraanile rohkelt pisaraid! 

13:01 13. märts 2019
Autor: TV3

TV3 saate “Eesti parim pagar” viies episood paneb proovile võistlejate osavuse ja ajaplaneerimisoskuse. Valmistada tuleb kringel, mis oleks ühtaegu nii maitsepomm kui arhitektoonika meistriteos, kuid sellega ehitusülesanded veel ei piirdu. Külalisi on sel korral saates suisa kaks ehk Rainer Ildi bänd.

Saate ajaloo kõige keerulisem ülesanne  - valmistada 18 küpsisest koosnev kaardimaja on võistlejaile üllatuseks. Et “kaarte segada” esitatakse retsept kohtunik Antsu kodukeeles ehk saare murdes. Osalejad lisavad küpsiseretseptile tublisti ahastust, paanikat ning kirge. Üks osaleja aga ei pea pingele vastu ning paneb meeleheites telgist plehku. 

Köögis kisub lausa dramaatiliseks. Modellist pereema Sandra näib nutune, alati dramaatiline Liina käib ringi kui sportlane, kes valmistub maailmarekordit püstitama, Noel on lihtsalt suures paanikas. Perfektsionist Sandra valab oma küpsisekuhja kohal pisaraid. Kuidas olukord laheneb, näeb juba täna õhtul kell 21.30 TV3s! 

"Eesti parim pagar" täna kell 21.30 TV3s! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?