Täna
23. juul
21...26
12...17
Homme
24. juul
20...27
12...17

TV3

Lõbus video! Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand pandi proovile!

16:28 17. märts 2019
Autor: Seitsmesed

Juba täna õhtul toob TV3 ekraanile suure muusikalahingu, kus Eesti muusika karika üle asuvad võistlema ansamblid ÖED ja Shanon. 

Igas saates läheb vastamisi kaks eripalgelist artisti, kes peavad maha mitmetunnise muusikalahingu. Lahingu võitja selgitavad televaatajad telefonihääletuse teel ja nii kuni turniirisüsteemis võistluse lõpuni välja. Muusikalahingusse astuvad tulevastes saadetes Daniel Levi, räpp-kollektiiv Põhja-Tallinn, Ivo Linna ja ansambel Supernova, Liis Lemsalu, Kadri Voorand, Laura Põldvere, Karl-Erik Taukar ning Uudo Sepp. Võitja selgub finaalsaates, mis on TV3 eetris 19. mail.

Saatejuhid on Brigitte Susanne Hunt ja Mihkel Raud. Püsikohtunike Eda-Ines Etti ning Mart Juure kõrval võtab täna istet uus külaliskohtunik, kelleks on Kadri Tali. 

Vaata videost, kuidas Kristel ja Tuuli arutlevad, kas mõnusam on suur pidu või rahulik koosviibimine, õudusfilmid või komöödiad? Mida tüdrukud ise eelistavad, kas laulmist või näitlemist ja millise valiku teeksid nad siis, kui neil oleks valida Tanel Padari ja Terminaatori vahel! 

"Eesti muusika karikas" täna kell 20.30 TV3s! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?