Täna
23. juul
21...26
12...17
Homme
24. juul
20...27
12...17

TV3

Taavi Immato vastab lõbusatele küsimustele! Video!

14:33 17. märts 2019
Autor: Seitsmesed

TV3 ekraanil saab näha juba täna õhtul meeleolukat muusikalahingut "Eesti muusika karikas" ansamblite ÖED ja Shanon vahel. Saatejuhid on Brigitte Susanne Hunt ja Mihkel Raud. Püsikohtunike Eda-Ines Etti ning Mart Juure kõrval võtab istet uus külaliskohtunik, kelleks on Kadri Tali. 

Vaata videot ja saa teada, mis meeldib Shanoni lauljale Taavi Immatole! Kas Taavi eelistab pigem helistamist või saadab meelsamini sõnumi? Milline muusika pakub noormehele rõõmu - 70ndate või 90ndate rütm? Meeldib talle rohkem spontaansus või planeerimine? 

"Eesti muusika karikas" täna kell 20.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?