Täna
23. juul
21...26
12...17
Homme
24. juul
20...27
12...17

TV3

Vaata, mis lood tulevad tänaõhtuses muusikalahingus esitusele!

11:57 17. märts 2019
Autor: Seitsmesed

Tänaõhtuses "Eesti muusika karika" lahingus lähevad vastamisi ansamblid ÖED ja Shanon. Saatejuhid on Brigitte Susanne Hunt ja Mihkel Raud. Püsikohtunike Eda-Ines Etti ning Mart Juure kõrval võtab istet uus külaliskohtunik, kelleks on Kadri Tali. Vaata, mis laulud tulevad esitusele! 

Tuntud hiti voorus toovad Öed esitusele oma hittloo "Rulli, rulli, rulli" ja Shanon laulu "Suvi kestab veel". Teises voorus, milleks on vastase kaver, laulavad Öed Shanoni laulu "Nüüd on see käes" ja Shanon Ödede laulu "Õhuloss". Etteantud laulu voorus esitavad mõlemad bändid oma versiooni Ele ja Kaja Kõlari laulust "Ma ise". Vaatajad saavad kuulda ka ansamblite uhiuut loomingut, milleks on Ödede poolt laul "Martin" ja Shanoni esituses laul "Täna öösel". 

Igas "Eesti muusika karika" saates läheb vastamisi kaks artisti, kes peavad maha mitmetunnise muusikalahingu. Lahingu võitja selgitavad televaatajad telefonihääletuse teel. Muusikalahingusse astuvad tulevastes saadetes Daniel Levi, räpp-kollektiiv Põhja-Tallinn, Ivo Linna ja ansambel Supernova, Liis Lemsalu, Kadri Voorand, Laura Põldvere, Karl-Erik Taukar ning Uudo Sepp. Võitja selgub finaalsaates, mis on TV3 eetris 19. mail.

"Eesti muusika karikas" täna kell 20.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu