Täna
17. juun
17...26
10...16
Homme
18. juun
18...25
10...15

TV3

„Padjaklubi“ tüdrukud mängivad lõbusat 5-sekundi mängu! 

13:00 19. märts 2019
Autor: TV3

Juba täna õhtul kutsuvad Padjaklubi tüdrukud kõiki vaatajaid telerite ette, sest ees ootavad pöörased seiklused. Laura satub koos Mišaga rasedate võimlemisgruppi ning treeningukaaslastele jääb mulje, et Miša on lapse isa. Sellest arusaamatusest peavad tüdrukud kiiresti end välja keerutama, sest uued väljakutsed ootavad juba ukse taga. Nimelt tuleb toeks olla Mariale, sest silmitsi tuleb seista karmi lastekaitsekontrolliga.

Padjaklubi tüdrukud fännidel aga õhtuni oodata ei lase, sest hakkama on saadud toreda videotervitusega. Tormiliselt käima läinud Laura beebiblogi toob sel korral vaatajani palju põnevat – külla on kutsutud Miša ja korda saadetakse nii jahmatavaid mustkunstitrikke kui ka põnevaid mänge. Nende seas mängitakse populaarset 5-sekundi mängu, mille vastused on alati naljakamad kui kunagi varem. Vaata juba nüüd uut videopostitust!

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juunikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu