Täna
23. juul
21...26
12...17
Homme
24. juul
20...27
12...17

TV3

„Sotid selgeks“ täna: tippkorvpalluri Aleksei Tammiste agressiivsed koerad hirmutavad külaelanikke!

14:38 19. märts 2019
Autor: TV3

Täna õhtul läheb saatejuht Marek Lindmaa appi Harjumaa Naage küla elanikele, keda terroriseerivad endise tippkorvpalluri Aleksei Tammiste agressiivsed ja verejanulised koerad.

Veebruari viimasel päeval ründasid verejanulised penid ühe Naage küla elaniku koera nii õnnetult, et asi lõppes loomakliinikus. Koerad kuuluvad legendaarsele ja palavalt armastatud Kalevi korvpallurile Aleksei Tammistele, kes kerkis suurmeistriks 60ndatel. „Sotid selgeks“ saatega ühendust võtnud Aire väidab, et peremees ei saa ka ise oma koertest jagu. Väidetavalt elab terve küla hirmu all ning ilma pipragaasi või kaikata tänaval liikuda ei julgeta. Õhtusest saatest selgub, mida arvab Aleksei Tammiste süüdistustest ning kuidas olukord laheneb.

Saate teine lugu tuleb Viljandimaalt. Marek Lindmaaga võttis ühendust murelik kodanik Hendrik, kes kurtis, et tema hooldatud kalmistu puhkepaik on võõraste poolt kaaperdatud. Selgub kurb tõsiasi, et Viljandis võid jääda ilma oma hauaplatsist olenemata, kas see on sulle lubatud või mitte. Kuidas see võimalik on, näeb juba täna kell 20.00 TV3 ekraanilt.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?