Täna
23. juul
21...26
12...17
Homme
24. juul
20...27
12...17

TV3

Tänaõhtuses muusikalahingus lähevad vastamisi Daniel Levi ja Liis Lemsalu Band!

Foto: TV3
13:04 24. märts 2019
Autor: Seitsmesed

Tänaõhtuses "Eesti muusika karika" lahingus lähevad vastamisi Liis Lemsalu Band ja Daniel Levi. Saatejuhid on Brigitte Susanne Hunt ja Mihkel Raud. Püsikohtunike Eda-Ines Etti ning Mart Juure kõrval võtab istet uus külaliskohtunik, kelleks on Genka. Vaata, mis laulud tulevad esitusele! 

Igas saates tuleb esitusele 8 laulu, neist kaks on bändi juba tuntuks lauldud hitid, kaks laulu esitatakse üksteise laulupagasist, kaks laulu on ansamblitele ette antud ning esitusele tulevad ka kaks bändi kõige uuemat hitti! 

Tuntud hiti voor

Daniel Levi "All I Need"

Liis Lemsalu "Püüab meid"

 

Vastase kaveri voor

Daniel Levi teeb Liis Lemsalu "Hingata"

Liis Lemsalu teeb Daniel Levi "Mu koju tood sa"

 

Etteantud laulu voor

Daniel Levi, Paradoks "Ära möödu must lähedalt"

Liis Lemsalu, Paradoks "Ära möödu must lähedalt"

 

Uue laulu voor

Daniel Levi "Flowers"

Liis Lemsalu "Sel ööl on tunne" 

 

Igas "Eesti muusika karika" saates läheb vastamisi kaks artisti, kes peavad maha mitmetunnise muusikalahingu. Lahingu võitja selgitavad televaatajad telefonihääletuse teel. Muusikalahingusse astuvad tulevastes saadetes räpp-kollektiiv Põhja-Tallinn, Ivo Linna ja ansambel Supernova, Kadri Voorand, Laura Põldvere, Karl-Erik Taukar ning Uudo Sepp. Võitja selgub finaalsaates, mis on TV3 eetris 19. mail.

"Eesti muusika karikas" täna kell 20.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu