Tänases osas liitub „Padjaklubiga“ juutuuber Martti Hallik!

TV3

Juba tänaõhtuses osas saavad fännid näha, kuidas saab juutuuber Martti Hallik „Padjaklubi“ seriaalis hakkama näitlemisega! Marti Hallik kehastab kunstnikku Arti.

Miša kohtub naljaka "lumehelbekese" tüüpi noormehega, see on noor ja juba kuulus kunstnik Art, kes palub talt abi arusaamatuse lahendamisel. Miša jääb talle abiliseks erinevate ülesannetega, sest kutt ei oska ise teedki ületada. Kust tuleb toit külmkappi? Kuidas prügi kastist kaob? See kõik on Artile arusaamatu! Miša näeb, et "lumehelbekest" kasutatakse ära ja hakkab teda kaistma ja ümber õpetama. Huumorit sarjas jagub, sest Art arvab, et Miša on mees.

Christian aga peab ootamatult ärireisile minema ja Laura kardab nüüd üksi jäädes Christiani eksnaise Meeri kättemaksu. Teo organiseerib Maria selja taga soolaleivapeo ja Maria on häiritud sellest, et Teo teda justkui oma elukaaslaseks peab. Maria ja Teo juures toimub siiski soolaleivapidu, mille ajal Teo kõik tüdrukud oma sarmiga võlub – kõik peale Maria, kes kinnitab, et nad elavad endiselt ainult mängult koos. Misha ja Kristina treilerielu saab ootamatu ja naljaka lõpu. „Padjaklubi“ seiklused ootavad TV3 ekraanil juba täna õhtul kell 21.30!

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10316220[/embed]

Kommentaarid puuduvad