„Eesti parimas pagaris“ selguvad täna õhtul finalistid! Galerii!

TV3

Saade “Eesti parim pagar” on jõudnud poolfinaalini ning selles otsustavas lahingus astuvad vastamisi neli parimat Eesti kodupagarit. Ette võetakse küpsetusteos, mis eeldab tipptasemel oskusi ja fantaasiat. Kelle oskused rabavad isegi kohtunikke? Keda veab õnn alt üllatusülesandes ning kes pääseb ihaldatud finaalikohale? Külaliskohtunikuks on LiisLemsalu.

Otsustavas lahingus astuvad vastamisi kunstiõpetaja Kristiina, modell ja koduperenaine Sandra, müügijuhi assistent ja suure pere ema Liina ning pesamuna, Itaalia juurtega Noel. Küpsetama hakatakse piparkoogimaja – ja mitte lihtsat onnikest, vaid lossi, häärberit, paleed või kasvõi jõuluhõngulist allveelaeva! Nüüd selgub osalejate tõeline tase. Armu ei anna ka tehniline ülesanne, mis jätab osalejad nõutuks. 

Otsustavaks saabki tehniline voor, milleks sel korral on churrod. Selle maiuse märksõnadeks on keedutainas ja ganache – asjad, mis vilunud kodukokale kui käkitegu. Ülesanne on tegelikult lihtne, aga närvipinge teeb oma töö ning kõik on hädas. Fritüürimine osutub vägagi keeruliseks. Kolm finalisti selguvad juba täna õhtul TV3 ekraanil. 

„Eesti parim pagar“ täna kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad