Vaata, milline treeningkava tagab Brigitte Susanne Hundi suurepärase vormi!

TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt võttis enne „Eesti muusika karika“ salvestusi ette väljakutse treenida end veel paremasse vormi! Personaaltreener Kristjan-Johannes Konsap tegi Brigittele 5-nädalase treeningkava, eesmärgiks toonust tõsta ja rohkem vormi saada. Oma videoblogis tutvustab Brigitte harjutusi, mis ta treeningkavas teeb, ning seletab lahti kui palju tema kardiole aega kulutab.

Brigitte teeb 5 korda nädalas trenni, nendest üks on alakeha päev, üks ülakeha päev, üks vabalt valitud MyFitnessi rühmatrenn, üks päev pühendab neiu end vaid kardiole ja ühe päeva teeb treeningut, mis talle endale kõige enam huvi pakub. Vaata lähemalt videost!

 

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt võttis enne „Eesti muusika karika“ salvestusi ette väljakutse treenida end veel paremasse vormi! Personaaltreener Kristjan-Johannes Konsap tegi Brigittele 5-nädalase treeningkava, eesmärgiks toonust tõsta ja rohkem vormi saada. Oma videoblogis tutvustab Brigitte harjutusi, mis ta treeningkavas teeb, ning seletab lahti kui palju tema kardiole aega kulutab.

Brigitte teeb 5 korda nädalas trenni, nendest üks on alakeha päev, üks ülakeha päev, üks vabalt valitud MyFitnessi rühmatrenn, üks päev pühendab neiu end vaid kardiole ja ühe päeva teeb treeningut, mis talle endale kõige enam huvi pakub. Vaata lähemalt videost!

 

Kommentaarid puuduvad