Täna algab „Ajujahi“ uus telehooaeg! Galerii!

TV3

Eesti suurima äriideede konkursi uus telehooaeg naaseb teleekraanile uuenenud ja värske formaadiga! Esimeses saates astuvad žürii ette 100 Eesti parimat äriideed. Sellest hooajast juhib saadet Marii Karell. Saade on eetris neljapäeviti kell 20.00 TV3 vahendusel.

Telesaate juhi Marii Karelli sõnul toob värske hooaeg lisaks kanalivahetusele palju uut ka sisus. “Varasemate hooaegadega võrreldes seisneb suurim muutus selles, et kuus žüriiliiget peavad valima endale meeskonna, kelle mentoriks hakata. Neil tuleb teiste kohtunike ees oma tiimi eest seista ja tuua välja põhjuseid, miks just tema meeskond kõige rohkem võitu väärt on,” rääkis Karell. Kuna saate sihtgrupiks on noored inimesed, siis peavad saate pildikeel ja visuaal toetama neid, kellele see on mõeldud, mistõttu tehakse Karelli sõnul saadet seal, kus noored igapäevaselt ka toimetavad.

Sellest hooajast on televaatajal võimalik tiimide tegemistele ka videoblogi vahendusel kaasa elada, mille leiab Ajujahi veebilehelt ja sotsiaalmeediast: www.facebook.ee/ajujaht. Ajujahi uus hooaeg on TV3 eetris neljapäeviti kell 20.00. Konkursi võitja ja Eesti parim äriidee selgub 23. mail toimuvas otsesaates. Tänavune auhinnafond on 75 000 eurot, millest viib võitja koju vähemalt 30 000 eurot. Lisainfot konkursi ja saate kohta leiab www.ajujaht.ee.

Eesti suurima äriideede konkurssi ellukutsuja on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), partner SEB ja suurtoetaja Elisa. Lisaks neile toetavad Ajujahti Funderbeam, Lingvist, Advokaadibüroo TRINITI, Eesti Tööandjate Keskliit, Põllumajandus-Kaubanduskoda, Tallinna linn, Tartu linn, Pärnu linn, Harku vald, Saue vald. Ajujahti viivad ellu Civitta Eesti, Miltton JLP ja Tehnopol. Ajujahi elluviimist rahastab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondi vahendidest.

„Ajujahi“ uus hooaeg stardib täna kell 20.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad