Täna
22. aug
17...22
7...16
Homme
23. aug
19...23
9...16

TV3

Video! Laura blogis on külas Martti Hallik, kes tunnistab, et jäi võtteplatsil magama! 

16:37 08. aprill 2019

Seekord on Laura blogis külas juutuuber Martti Hallik, kes paljastab naljaka seiga „Padjaklubi“ võtteplatsilt. Martti rääkis, et tal oli võttel pikem paus ja tahtis korraks puhata, kuid jäi lausa kaheks tunniks magama. Muuseas mängivad Martti ja Laura ka lõbusat mängu „mis mul suus on“.

Mõlemal mängijal seotakse silmad kinni ning nad peavad arvama, mida nad söövad. Taldrikul on merevetikasalat, toores hakkliha, kaheksajalg, kanepijahu, turistieine, pasha, räimerümp, kuivatatud kukeseen, hanerasv, must küüslauk, kapparid. "Mida rohkem seda sööd, seda rohkem hakkab maitsema,“ sõnas Martti toorest hakkliha süües.

Laura küsib Marttilt, et mida ta kindlasti ei söö. "Rosinat," vastab Martti. "Mulle tunduks nagu ma sööks vanainimest, kui ma rosinat söön!“ naljatab ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?