Homme
22. aug
17...22
7...16
Ülehomme
23. aug
19...23
9...16

TV3

„Sotid selgeks“ täna: Eestisse saadetakse massiliselt kahtlaseid pakke, mille omanikuks ei tunnista end mitte keegi!

16:15 09. aprill 2019

TV3 saade „Sotid selgeks“ toob täna õhtul ekraanile Pärnus elava proua Maimu loo, kes kurdab, et on langenud OMNIVA telefoniterrori küüsi. Maimu on saanud alates eelmise aasta juulikuust OMNIVAlt sõnumeid, et tema pakk on OMNIVA Narva Prisma pakiautomaadis ootamas. Proua ise ei ole kunagi ühtegi asja tellinud ning Narvaski olla käinud vaid üks kord elus. Juhtumit uurides jõudis „Sotid selgeks” huvitava avastuseni.

Eestisse saadetakse ühes kuus ligi 100 valge ümbriku sarnast pakki. Paki saaja nimi ning telefoninumber on erinevad – seega saavad paki saabumisest teated kaks erinevat inimest, kes ise pole pakki tellinud. Kui tuleb teade, et teile on saabunud pakk Omniva pakiautomaati ja te ise pole midagi tellinud, siis Omniva ja Maksu- ja Tolliameti soovitus on mitte sellele järele minna ega tundmatut pakki avada.

Selgitusi nõustus jagama ka Omniva pakiautomaatide võrguosakonna juht Evert Rööpson. Tema kinnitusel on probleemiga tegeletud ning OMNIVA on ka asjast teadlik. OMNIVA esindaja kinnitusel pakid inimesi ohtu ei sea. Maksu ja Tolliamet soovitab, et kui inimene on saanud sarnaseid pakke või teateid pakkidest, mida pole tellinud, siis mitte neile pakiautomaati järele minna ega mingil juhul avada. Miks pole avalikkusele sellest teada antud ja missugused huvitavad asjaolud veel sellest juhtumist välja kooruvad, selgitab välja Marek Lindmaa juba täna õhtul kell 20.00 TV3s. 

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?