Homme
22. aug
17...22
7...16
Ülehomme
23. aug
19...23
9...16

TV3

„Ajujahi“ žürii on tüdinenud igavatest ideedest!

12:51 11. aprill 2019
Autor: TV3

Eesti suurima äriideede konkursi uue hooaja teises episoodis astuvad žürii ette 100 Eesti parimat äriideed. Saatejuht on Marii Karell. Tänaõhtune osa tuleb aga pingeline ja halastamatu, sest žürii aga on tüdinenud pehmetest ideedest, millel pole värskust, potentsiaali ega korralikku meeskonda taga. Tulete küsima 1500 eurot? See on solvav! Tulete küsima miljonit? Endal pole toodetki näidata! Äri on karm mäng. Ajujaht näitab kuidas selles ellu jääda.

Eesti suurima äriideede konkurssi ellukutsuja on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS), partner SEB ja suurtoetaja Elisa. Lisaks neile toetavad Ajujahti Funderbeam, Lingvist, Advokaadibüroo TRINITI, Eesti Tööandjate Keskliit, Põllumajandus-Kaubanduskoda, Tallinna linn, Tartu linn, Pärnu linn, Harku vald, Saue vald. Ajujahti viivad ellu Civitta Eesti, Miltton JLP ja Tehnopol. Ajujahi elluviimist rahastab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondi vahendidest. 

„Ajujahi“ uus hooaeg jätkub täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?