„Naabrist parem“ 50 000 eurose auhinna nimel läksid lahingusse 4 perekonda! Kellele hoiad sina pöialt?

“Naabrist parema” seitsmes hooaeg sai tõeliselt hoogsa alguse! Võidu said nii need, kes seda ootasid ja vajasid, kui ka need, kellele kuldne võidurosett tuli tõelise üllatusena. Kõige suurema üllatuse pakkusid aga võitjad hoopis teistele naabritele.

“Naabrist parema” suurim perekond jõudis traditsiooniliselt esimeses võtmejooksu mängus oma ukse esimesena avada ja püüda endale korteri numbriga 1. Nende auhinnaks sai lisaks võidurosetile võimalus oma ridaelamuboks mõne naabri oma vastu vahetada, mida Kersti, Vallo ja lapsed aga teha ei soovinud. Lisaks sellele langes võitjatele ülesandeks veel üks raske otsus. Naabreid veel tõeliselt tundmata tuli neil otsustada, kellele anda esimene punane kaotusrosett. Strateegiat mängu toomata otsustas perekond loosi tõmmata ja selgus, et kaotajateks jääb seekord paar, kelle korteri number on nüüdsest 2 – Kirsika ja Raido.

Meeldiva üllatuse said aga korterisse 3 jõudnud ema-tütre paar Catrin ja Birgit. Nende suurepäraselt läbi mõeldud kujundusvisioon avaldas saate püsikohtunikule Aljonale tõeliselt sügavat muljet ja vääris samuti võidurosetti.

Varasematel hooaegadel head õnne toonud korterinumber 4 on seekord Kristeli ja Hendriku päralt. Kalli maitsega humoorikas paar peab nüüd aga tõeliselt pingutama hakkama, et ette antud eelarvesse mahtuda, sest nagu selgus, on nende algne planeeritud summa enam kui kaks korda suurem.

Naabrite seas on alles selgumisel, kes teistele enim konkurentsi pakkuma hakkab. Kuid esimene saade tõi juba esimesi vihjeid selle osas, milles peituvad kellegi tugevad küljed ja võib kindlalt öelda, et hooaeg saab olema põnev.

Esimest episoodi saad järele vaadata TVPlayst!

Kommentaarid puuduvad