Homme
22. aug
17...22
7...16
Ülehomme
23. aug
19...23
9...16

TV3

Täna „Kolmeraudses“: Rein Lang, Peeter Helme, Sünne Valtri ja Ewert Sundja!

Foto: TV3
12:50 11. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Eesti president Kersti Kaljulaid on andnud ülesande moodustada uus valitsus Kaja Kallasele. Jüri Ratas on aga sündmustest ette rutanud ning pannud kokku koalitsiooni, mis toob esmakordselt Eestis võimule paremäärmuslased. Tekkinud olukorda analüüsib tänases „Kolmeraudse“ otse-eetris veteranpoliitik ja ettevõtja Rein Lang. Saatejuht on Mihkel Raud.

Kas Eesti ajakirjandus on vaba või kallutatud? Kus jookseb piir parteilise propaganda ja kvaliteetse ajakirjanduse vahel? Kas ajakirjandus peab olema objektiivne või tohib ka ajakirjanikul maailmavaade olla? Neil teemadel arutab Postimehe värske peatoimetaja Peeter Helme.

Liikumine "Kõigi Eesti" korraldab 14. aprillil Tallinna Lauluväljakul  "Kõigi Eesti Laulu", kus astub üles terve hulk populaarseid artiste.  Miks nad seda teevad ja kuidas see kontsert võiks mõjutada Eesti ühiskonnas toimuvat? Seda uurib Mihkel Raud Sünne Valtrilt ja Ewert Sundjalt.

Muusikat teeb Revals.

"Kolmeraudne" täna kell 22.35 TV3s! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?