Homme
22. aug
17...22
7...16
Ülehomme
23. aug
19...23
9...16

TV3

Vaata, keda mängib „Kättemaksukontoris“ Lauri Pedaja!  Suur galerii!

12:46 11. aprill 2019
Autor: TV3

Eesti legendaarseima krimisarja 21. hooaeg on viinud televaatajad tõelisele karusellisõidule! Kavalad petuskeemid ja meisterkriminaalid, kes leiavad viimaks ometi endale väärilise vastase. Uusi kriminaalseid müsteeriume, eluohtlikke seiklusi ja suuri väljakutseid on täis ka tänaõhtune osa, milles teeb kaasa ka Lauri Pedaja. Vaata suurt galeriid!

Lisaks Elina Reinoldile, Kadri Rämmeldile, Ragne Veensalule, Tarvo Sõmerile, Kristjan Sarvele ja Ireen Kennikule on ka kõrvalosatäitjate hulgas sel hooajal nii mõnigi vaatajale tuntud nägu – Sandra Ashilevi ja Lisette Pomerants. Tänases jätkuloos „Liiga palju naisi 2“ astub vaataja ette ka Kaur Moks, kes on endale noortest kaunitaridest haaremi moodustanud.

„Kättemaksukontor“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?