Homme
23. juul
21...26
12...17
Ülehomme
24. juul
20...27
12...17

TV3

„Sotid selgeks“ täna: naabrite tasumata võla tõttu keerati kogu kortermajas vesi kinni!

12:24 16. aprill 2019
Autor: TV3

Täna õhtul lahendab „Sotid selgeks“ saates Marek Lindmaa kortermaja elanike vahelist tüli Viljandis. Kahe korteri kommunaalvõla tõttu keerati majas jaanuari alguses vesi kinni. Eakate majaelanike pisarsilmil esitatud palvel avas Viljandi Veevärk nädal hiljem taas kraanid, kuid tänase päevani võlga tasutud ei ole ning vee-ettevõte ähvardab uuesti kraanid sulgeda. Miks veekulu on nii suur, miks arve maksmata ja kes tegelikult peab arve tasuma?

Saate teises loos uurib Marek Lindmaa kas ja kuidas saab vabaneda ahelsuitsetajast kortermajas. Viimsis elav Silva on kimpus suitsumehest alumise naabriga, kelle tubakahais levib tema korterisse. Korteriühistu keelas suitsetamise majas, trepikojas ja rõdudel, kuid keeld ei ole oodatud tulemust andnud. Seda kõike näeb juba tänaõhtuses osas TV3 ekraanil.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu