Vaata verivärsket galeriid „Padjaklubi“ võtteplatsilt!

TV3

„Padjaklubi“ 11. hooaeg on täies hoos! Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile juba 6. osa, milles saavad televaatajad näha hirmuäratavalt ohtlikke olukordi. Tüdrukud peavad metsa-treilerist Teo raha tagasi tooma ja riskivad salaküttide püssitoru ette sattumisega. Christian tuleb Hiinast tagasi ja tahab, et maja Laura sõbrannadest puhtaks saaks. Kristina, Maria ja Miša on kodutud ja peavad salaja ikkagi viimast korda treileriparki sisse hiilima. Lumehelbekesest Art tekitab aga samas Laura ja Christiani vahel halenaljaka arusaamatuse ja Laura otsustab viimaks uuesti blogi pidama hakata. Vaata verivärsket galeriid võtteplatsilt ja saad ka näha, kuidas edeneb näitlemine juutuuberitel Martti Hallikul ja Liina Ariadne Pedanikul.

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!

„Padjaklubi“ 11. hooaeg on täies hoos! Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile juba 6. osa, milles saavad televaatajad näha hirmuäratavalt ohtlikke olukordi. Tüdrukud peavad metsa-treilerist Teo raha tagasi tooma ja riskivad salaküttide püssitoru ette sattumisega. Christian tuleb Hiinast tagasi ja tahab, et maja Laura sõbrannadest puhtaks saaks. Kristina, Maria ja Miša on kodutud ja peavad salaja ikkagi viimast korda treileriparki sisse hiilima. Lumehelbekesest Art tekitab aga samas Laura ja Christiani vahel halenaljaka arusaamatuse ja Laura otsustab viimaks uuesti blogi pidama hakata. Vaata verivärsket galeriid võtteplatsilt ja saad ka näha, kuidas edeneb näitlemine juutuuberitel Martti Hallikul ja Liina Ariadne Pedanikul.

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad