Homme
23. juul
21...26
12...17
Ülehomme
24. juul
20...27
12...17

TV3

51 küsimust Stefaniga: presidendina saadaks ma tervitusi Armeenia presidendile!

16:01 17. aprill 2019
Autor: TV3

TVPlay võttis rajalt maha Stefani ning esitas talle 51 küsimust. Kuidas edukalt tülitseda? Mis on kõige nõmedam asi kuulsuse puhul? Mida arvab Stefan praegusest poliitilisest olukorrast? Mis on naise seljas kõige seksikam?

Muuhulgas saavad video vaatajad teada, kuna Stefanil uus laul välja tuleb ning et mehe salatalent on söögi tegemine. Mida aga teeks Stefan esimesena, kui ta oleks Eesti president? Miks on eestlastel eelarvamus, et armeenlased söövad šašlõkki?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu