Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

TV3

Humoorikas video! Kristjan Jõekalda näitab tantsusamme!

13:48 18. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

TV3 ekraanil jätkub täna õhtul kahe kange põnev seiklus Sovetistanis.

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda saabuvad Õsõk-Köli järve kallastel toimuvatele III rahvusvahelistele nomaadimängudele. Muhu vesti ja murumütsiga Kristjan äratab kohe tähelepanu ning satub kiiresti kohaliku meedia huviorbiiti. Avatseremoonia on võimas. Teedul ja Kristjanil õnnestub ära näha kõige populaarsem rahvussport kok-boru, kus kaks meeskonda loobivad vastase väravasse mitte palli, vaid lambakorjust. Kaks kanget külastavad vahakujude muuseumit, ostavad suveniire ning suplevad jääkülmas Õsõk-Köli järves.

Kristjan Jõekalda pani käesolevad sündmused ka laulusõnadesse ja lisas juurde vallatud tantsusammud. Vaata humoorikat videot!

„Kaks kanget Sovetistanis“ täna kell 20.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!