Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

TV3

"Naabrist parem" perekond mängib: kumb tõenäolisemalt?

14:05 18. aprill 2019
Autor: TV3

Saa tuttavaks suure ja väsimatu perekonnaga, kes jahivad korterivõitu ja ei peatu millegi ees ning vaata humoorikat videot, kelle jalas selles peres püksid on! Kersti ja Vallo ning Kertu, Mirtel ja Grettel on viieliikmeline perekond, kes on koos suure koera ja kassiga mahtunud siiani elama kõigest 50-ruutmeetrisesse korterisse. Perekond peab end tõelisteks Laagri patriootideks ja plaanivad käiku lasta kogu oma kavaluse, et naabritest paremad olla ning oma lemmik-kandis uude koju kolida. Nad hindavad kõrgelt isetegemist ja ei kohku ühegi töö tegemisel tagasi, vastupidi — ühtse perekonnana plaanitakse hakkama saada iga ülesandega. Kersti on tõeline tulesäde, kes ei vaiki hetkekski, motiveerib oma rahulikku kaasat jõudsalt tegutsema ja lapsi töödes kaasa lööma. Vallo teeb mõõdetud tempos ära kõik vajalikud tööd ja liiga palju ei jutusta. Aga kui ütleb, siis on ka öeldud.

Vaata humoorikat mängu perekonnaga videost!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!