Täna
24. aug
18...23
11...17
Homme
25. aug
18...23
6...15

TV3

Video! Brigitte blogis külas Beebilõust ja 372kaspar! 

14:35 22. aprill 2019
Autor: TV3

Brigitte Susanne Hunt kutsus oma videoblogisse seekord külla Beebilõusta ja tema produtsendi 372kaspari ehk Kaspar Põtteri. Brigitte räägib poistega Beebilõusta verivärskest albumist ning mängitakse põnevat eelarvamuste mängu.

Brigitte uurib Beebilõustalt, millest tema uus album räägib ning arutleb tema produtsendiga, kuidas Beebilõustaga koostöö sujunud on. "Kohutav! 2 aastat piina! Ma olen õnnelik, et see album valmis sai," naljatab Kaspar.

Beebilõust ja Brigitte mängivad ka eelarvamuste mängu, milles selgitatakse välja, kas Brigittele lähevad õelate inimeste kommentaarid korda, kas neiu räägib oma ülikooli aegsest rahapuudusest vaid kaastunde vajaduse tõttu ning kas Brigitte suhe Roniga on ikka nii lilleline nagu noored välja näitavad. Vaatajad saavad muuhulgas teada ka kas Beebilõust tõesti hoolib oma fännidest või ainult kuulsusest ja rahast.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?