Täna
24. aug
18...23
11...17
Homme
25. aug
18...23
6...15

TV3

„Sotid selgeks“ täna: Eurostauto OÜ vahetas kliendi autol välja töötava kütusepumba 1270 euro eest!

12:16 23. aprill 2019
Autor: TV3

Juba täna õhtul saavad vaatajad TV3 ekraanil taas kaasa elada Marek Lindmaa saatele „Sotid selgeks“. Saate poole pöördus pahane autoomanik, kelle väitel tõmbas Eurostauto OÜ tal naha üle kõrvade. Remondi käigus vahetati töökojas välja Nissani töötav kütusepump ning kliendilt kasseeriti 1270 eurot, kuid viga oli mujal. Kas autofirma tunnistab oma süüd ning vahetab kütusepumba ringi ja maksab raha tagasi?

Teise loo puhul viiakse vaatajad Kadrina valda, Salda külla, kus ootavad ees kaks pahurat naabrit. Nimelt on naabrid terrassi pärast kompromissitult tülli läinud. Vald on teinud ettekirjutuse ebaseaduslik ehitis lammutada, kuid see on jäänud tulemuseta. Kas tüli lahendama kutsutud Marek Lindmaa suudab naabrid lepitada ja kompromissi leida?

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?