Homme
23. juul
21...26
12...17
Ülehomme
24. juul
20...27
12...17

TV3

Kriminaalselt kaasahaarav põnevussari „Lõks“ üllatab verivärske hooajaga! Galerii!

16:31 24. aprill 2019
Autor: TV3

TV3 toob ekraanile kriminaalselt kaasahaarava põnevussarja „Lõks“ uhiuue hooaja, mis stardib juba 29. aprillil koos imelise Ingrid Marguse ja sarmika Pääru Ojaga. Tegemist on põneva ja musta huumoriga vürtsitatud looga politsei mõrvarühmast, mis seisab iga nädal silmitsi lahendamatuna näiva kuriteoga ning peab tabama konfiskeeritud narkoraha jahtivad ekspolitseinikud.

Alex (Pääru Oja) arvab, et politseiosakonna valemängijate paljastamisega on tema ülesanne mõrvarühmas täidetud, kuid osakonna uus juht Leevike (Peeter Oja) on teisel arvamusel. Alexi uueks ülesandeks saab välja mõelda kuidas endistest politseinikest rahavargad Krüger (Tambet Tuisk) ja Alliksoo (Mart Nurk) kinni võtta. Igapäevaselt aitab ta Maria (Ingrid Margus) paarilisena mõrvajuhtumeid lahendada. Kuna mõrvagrupi kooseis on hõrenenud toob komissar Leevike juurde ka uue uurija Valteri (Bert Raudsepp).

Kuriteod ei ole kunagi must-valged, inimesed ei ole ainult head või halvad. Alex, Maria ja Valter töötavad tihtipeale hilisööni, et välja selgitada, kas kinnisideega näitleja, matemaatikaõpetaja lesk, noor lootustandev maadleja, unetu aiandusfanaatik, riidepoodi pidav proua ja pantvangivõtjast turvamees on oma tegu ette planeerinud mõrtsukad, hädaolukorras tegutsejad või hoopis kellelgi manipulatsioonide ohvrid.

Samal ajal üritavad vanglast vabanenud Maria kunagine elukaaslane Ronald (Risto Vaidla) ning ennast osavalt varjav Krüger kätte saada konfiskeeritud narkoraha ning mõlemad valmistavad kavaldades, meelitades, valetades, hirmutades ja kõige ootamatumaid liite luues ette oma plaani. Komissar Leevikese minevikust hakkab välja tulema palju kahtlusttekitavaid seiku ja ühel hetkel ei saa enam keegi kindel olla, kes on vastased ja kes liitlased. Kes on kavalamad – kas inimelu mitte millekski pidav Krüger või arvutigeeniuse ja uurija liit. Maria ja Alexi omavaheline suhe kulgeb tõusude ja mõõnadega, ka nende tumedad minevikusaladused tulevad avalikuks ning kas neist kahest saab lõpuks paar?

Sarja idee autor on Alan Adojaan, stsenaristideks on Indrek Simm ja Karl Koppelmaa ning režissöör Indrek Simm. Peale Ingrid Marguse ja Pääru Oja liituvad „Lõksu“ tiimiga näitlejatest veel ka Peeter Oja, Tambet Tuisk, Päär Pärenson, Helena Merzin-Tamm, Lauli Otsar ja Risto Vaidla, Bert Raudsepp ja paljud teised. Kriminaalselt põnevatele verivärsketele juhtumitele saab kaasa elada esmaspäeviti kell 21.00 TV3 ekraanil.

  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

„Lõks“ UUS HOOAEG stardib esmaspäeval kell 21.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?