„Naabrist parem“ uus hooaeg on täis pisaraid! Vaata videot!

TV3

„Naabrist parem“ uus hooaeg on startinud väga põnevalt ning vaatamata sellele, et ekraanile jõuab alles kolmas episood, on osalejate pinged lakke kruvitud ja pisarad garanteeritud. Naabritel on kiire värvimistööde valmis saamisega ja ees ootab esimene tõeliselt suur ja tähtis hindamine. Kohtunike otsustada on, kes peab värvimisega otsast alustama. Kuna järgmiseks suureks tööks naabrite unistuste kodudes on valmis saada saunad ja vannitoad, siis võtavad nad seekord karmilt mõõdu plaatimismängus. See on töö, mis peab olema valminud filigraanselt, sest plaatide seinast maha kiskumine ja halvasti tehtu parandamine on siin eriti keeruline ja kulukas. Vaata videot ning saa teada, milline perekond pingele vastu ei pea!

Kersti ja Vallo on pingutanud kogu oma suure pere jõuga ennastunustavalt terve nädala. Põnevaid lahendusi ootavad peretütred on valinud oma tubadesse erksaid toone – Kertu toas saab üks sein mustaks ja teised kontrastselt kollaseks, Mirtel on valinud endale aga hoopis kauni ja erksa helesinise, millele Kersti tahab vürtsi lisada kontrastse triibuga. Vanemate endi magamistuppa on paar valinud aga tumeda seinavärvi, mille seinale saamine valmistab juba esimesest hetkest peale tõelist peavalu. Värvide möllu jätkub suure pere korteris kõigisse tubadesse, ka alumisel korrusel võib leida nii sinist kui roosat.

Kirsika ja Raido korteris 2 on aga oma naabrite täielikud vastandid, sest nende korteri seinad on plaanitult neutraalsetes toonides ja tubadele plaanitakse edaspidi sisekujundusega värvikust lisada. Isegi valitud efektvärv, mille Kirsika pärast koolitust oskuslikult seina mätsib, on valge, ning kaugelt vaadates meenutab elutoa sein kohati seinakattematerjali. Kirsika paneb mängu oma varasest noorusest lihvitud maalimisoskuse ja kaunistab kahe toa seinad pojengidega.

Catrini ja Birgiti korteris, kuhu kolib elama neli erinevaid värvikombinatsioone armastavat inimest, on, mida vaadata. Seintele jõuab nii erksat lillat, sinakasrohelist, efektvärve kui erinevaid tapeete. Viimane on naiste jaoks pärast eelmise saate mängu eriti hea võimalus näidata, et tegelikult saavad nad tapeedi paigaldamisega ilma võistluspingeta suurepäraselt hakkama. Suur töö muutub aga sellegipoolest tüütuks ning nädala lõpuks on nii ema kui tütar kindlad, et lõbusate efektvärvidega võib veel möllata küll, aga värvirulliga enam seina ligi minna ei tahaks.

Hendrik ja Kristel on algusest peale võtnud nõuks, et töö tegemine peab olema ka lõbus. Lõputuna tunduv värvimine kaotab aga ka nende jaoks ühel hetkel oma võlu ja töid hakatakse vaikselt edasi lükkama. Nii juhtubki, et võluvad hallid toonid, mida nende korteris on võib-olla et rohkemgi kui 50, jõuavad suuremas osas seina alles viimasel hetkel. Hendrik on uhke, et temast kui Youtube’i-oskustega värvijast on saanud praktika käigus hoopis osavam maaler, aga nüüd võiks see jäädagi mineviku tööks. Kristel, kes varem mõlgutas mõtteid maalri-karjäärist on idee aga enda jaoks lõplikult maha matnud.

„Naabrist parem“ täna kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad