Täna “Kolmeraudses”: Vilja Kiisler, Tanel Padar, Indrek Tarand!

TV3

Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile 13. hooaja kõige viimane „Kolmeraudne“ ning selle puhul on Mihkel Raud külla kutsunud Vilja Kiisleri, Indrek Tarandi ja Tanel Padari. Muusikat teeb oma ansambliga võrratu Liisi Koikson.

Keskerakonna juhtimise kriminaalkuritegudega uurimise alla langenud Edgar Savisaarelt üle võtnud Jüri Ratas hoiatas juba enne peaministrikoha säilitamise nimel paremekstremistide valitsusse kaasamist, et EKRE retoorika muutub. Iga päev toobki paremkonservatiivide suust aina julgemat keelepruuki, mida toetavad teod. Sel nädalat teatas EKRE propagandaportaal Uued Uudised võidukalt, kuidas Postimehest lahkuv “meediaraisakull” Vilja Kiisler jätkab nüüd “tatistamist” mujal, “uutel tapaväljadel”. Ajakirjanik Vilja Kiisler on stuudios, et Mihkel Rauale rääkida, mis täpselt viis tema lahkumiseni paremkonservatiivse partei Isamaa suurrahastajale Margus Linnamäele kuuluvast Postimehest, mille valimiste järel ametisse pandud peatoimetaja Peeter Helme kritiseeris Kiislerit EKREt käsitleva artikli eest, mis Helme hinnangul ei sobi Postimehe stiiliga.

Eesti armastatumaid rokimehi Tanel Padar räägib Mihkel Rauale oma elust ja tegemistest ning esitab ka uue laulu. Euroopa Parlamendi liige Indrek Tarand kommenteerib Eesti poliitilist õhkkonda riigikogu valimiste järel ning europarlamendi valimiste eel.

„Kolmeraudne“ täna kell 22.35 TV3s!

Kommentaarid puuduvad