Homme
22. aug
17...22
7...16
Ülehomme
23. aug
19...23
9...16

TV3

Suure tähe väike täht“ täna: Gerli Padar, Piret Laos ja Tanel Tatter lastega! 

Foto: TV3
18:14 03. mai 2019
Autor: TV3

Armastatud koguperesaate „Suure tähe väike täht“ tänases osas üllatavad saatejuhid Märt Avandi ja Ott Sepp põnevate osalejatega. Võistlema asuvad laulja Gerli Padar tütre Camilla Mirandaga, saatejuht Piret Laos tütre Ricaga ja meelelahutus- ja kinomees Tanel Tatter tütre Sonnega. Kõige lõbusamaid paljastusi kuuleb just selles saates!

Lapsesuu ei valeta ja kodumaiste staaride elu laotatakse ausalt ja armutult televaatajate ette laiali. Saade on täis nalja, põnevaid paljastusi ja piinlikke sündmusi staaride eraelust. Seda kõike näeb juba täna õhtul TV3 ekraanil kell 20.00!

  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

„Suure  tähe väike täht“ täna kell 20.00 TV3s! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?