Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

TV3

Brigitte Susanne Hunt räägib avameelselt füüsilisest ja vaimsest vägivallast ning oma kogemusest! 

16:17 06. mai 2019
Autor: TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt räägib sel korral oma videoblogis vägagi aktuaalsest ja vajalikust teemast, mis puudutab vägivalda. Neiu räägib avameelselt oma läbielatud kogemustest ja kokkupuudetest vägivaldsete ülemustega, poiss-sõprade või tuttavatega ning kuidas ta on ebameeldivatest olukordadest üle saanud, mida tundnud. Vaata videot!

„Minu esimene suurem kokkupuude vägivallaga oli ülikooli ajal, kui olin promotüdruk. See on üsnagi seksistlik ametipost – sul on ilusad ja üsnagi napid riided seljas. Tulin töölt ära, sest see oli minu jaoks liiga seksistlik, et pean oma kehaga ja nappides riietes müüma alkoholibrändi. Ma sain kinga – me olime sõbrannaga tööl vanalinna ööklubis ja üks mees kukkus meie baarileti peale ja pool alkoholipudelit läks maha. Hiljem oli meie kassast täpselt poole rummi võrra raha puudu. Kui läksime klubi ülemusele selgitama, võttis ta raha kätte ja hakkas karjuma, et iga nädal on meiega probleem ja tuleme varastama. Rõve 40-aastane kiilakas karjub sinu peale. Ütlesin vastu, et mida sa lõugad, räägi normaalselt! Sain kinga selle eest, et promotüdrukud nii ei käitu. Nüüd mõtlen 4 aastat hiljem, et thank god, et julgesin enda eest seista ja öelda, et see pole okei käitumine,“ kommenteerib Hunt.

See juhtum polnud aga neiule esimene ega viimane kord. „Mul on olnud hiljem ka ülemusi või poiss-sõpru, kes on tõstnud minu peale häält. Üks mu kutt isegi lükkas mind kunagi. Minu jaoks on see nulltolerants! Kõik meist väärivad seda, et kutt on üliäge, armas, aus, tark, intelligentne, hoiab sind ja tahab sulle parimat ning mitte kunagi ei mõnita sind. See pole vaid minu ninnu-nännu vahukoore maailm – see peaks olema ka sinu maailm!“ sõnab Brigitte.

Neiu annab ka soovituse, mida panna tähele kaaslase valikul. „See inimene, kelle ma enda kõrvale valin, on läbimõeldud valik. Palun ära vali enda kõrvale sitapead, kes täis peaga sulle pasunasse paneb!“ soovitab Brigitte.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!