Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

TV3

Lõbus video! Vaata, kuidas Teet ja Kristjan laulavad rahvaviisi „Me lähme rukist lõikama“!

12:47 06. mai 2019
Autor: TV3

Kaks kanget on seljatanud esimesed sada kilomeetrit Pamiiri maanteel ja ületavad peatselt Kõrgõzstani-Tadžikistani piiri. Stalini käsul ehitatud tee pakub teravaid elamusi. Teet ja Kristjan vaatavad õudusega, kuidas mootoris vesi keema läheb. Vastu kõiki ootusi jõutakse öö hakul Murgabi. Tadžikid tähistavad taasiseseisvumispäeva. Teet ja Kristjan koorivad rahvaste sõpruse märgiks särgid seljast ja kukuvad lauldes heina tegema. Kristjan otsustab taltsutada eesli, et teha üks uhke sõit.

Vaata humoorikat videot ja saa teada, kuidas Kristjan ja Teet särgid maha heitsid ja lõbusa rukkilaulu viisijupi üles võtsid! Kahe kange seiklustele saab kaasa elada ikka esmaspäeva õhtuti, kell 20.00 TV3 ekraanil.

„Kaks kanget Sovetistanis“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!