Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

TV3

Video! „Padjaklubis“ teeb kaasa Getter Jaani! 

17:56 07. mai 2019
Autor: Seitsmesed

„Padjaklubi“ fännid võivad rõõmustada, sest täna õhtul saab TV3 ekraanil näha ka Getter Jaanit!

Miks Getteri tegelaskuju on pahane Martti Halliku poolt kehastatava tegelaskuju Arti peale, selgub juba täna õhtul kell 21.30, kui paljastatakse lumehelbekese Arti tõeline identiteet. Eksklusiivset klippi saab õhtusest osast aga juba praegu näha!

Sellega aga tänane osa ei lõpe! Tristan kahlustab Kristinat ebasiiruses ja korraldab talle naljaka lõksu, mis Kristina viimaks paljastab ja suhe ideaalmehega ongi lõhki kärgatanud. Christian ootab uudiseid, kas ta läheb pankrotti või mitte? Kas Laura on ikkagi valele kaardile panustanud ja ootab last vaeselt kutilt? Mirtel korraldab aga tõelise paanika, kui Ottoga salaja välja läheb. Maria arvab, et õel sugulane tahab lapsele halba.

„Padjaklubi“ täna kell 21.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!