Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

TV3

Vaata, millised hirmud valitsevad Kristjan Jõekaldat, kui ta peab mägiveise selga ronima! Video!

14:23 13. mai 2019
Autor: TV3

Kaks kanget, Kristjan Jõekalda ja Teet Margna, kutsuvad kõiki reisihuvilisi taas teleka ette, sest täna õhtul jõuab TV3 ekraanile eriti põnev osa. Mehed logistavad uazikuga aeglaselt mööda auklikku Pamiiri maanteed ning mägiküla Alitšur üllatab Teetu ja Kristjanit pesuehtsa saunaga. Kristjan saab teada, millega mägede pojad ahjusid kütavad ning kohalik lauluema esitab kaugete külaliste auks rahvalikke pillilugusid. Teet kutsub Kristjanit Dželondi kuumaveeallikatesse suplema. Kolmepäevane teekond Tadžikistani linna Horugi on lõppenud. Ees ootab kohutav lennureis Dušanbesse.

Kristjan võtab julguse kokku ja ronib mägiveise selga, kuid enne seda peab ta üle saama oma hirmudest. Vaata eksklusiivset klippi täna õhtusest osast!

„Kaks kanget“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!