“Sotid selgeks” täna: Ettevõtja Rein Toodu tülis naabritega!

TV3

Marek Lindmaa toob täna õhtul TV3 ekraanile saate „Sotid selgeks“, kus asutakse lahendama naabrite vahelist piiritüli Pärnus. Väidetavalt on ärimees Rein Toodu, kes tegeleb koduautomaatika lahendustega, tõstnud krundi piiri. Ettevõtja Toodu kinnitusel on aga kõik seaduspärane. Arusaamatust on lahendama asutud nii kätega kui ka kivide loopimisega, kohal on käinud isegi politsei.

Suvepealinnas Pärnus, Pärna tänaval, on kaks naabrit tülis. Naabrite sõnul suurendab ärimees Rein Toodu jõuliselt oma krunti ja saeb sõna otseses mõttes naabrite terrassi lühemaks. Pärna krunt oli eelnevalt 1888 ruutmeetrit, tänaseks on krundi suurus aga 1820 ruutmeetrit. Seega kahtlustavadki siinsed elanikud, et naabrimees on neile teadmata suutnud ära osta 68 ruutmeetrit nende maad. Kui muidu oli tegemist ainult verbaalse sõjaga, siis kevadel muutus naabrite vaheline tüli füüsiliseks. Ohtu on väidetavalt sattunud ka väike laps, keda loobiti kividega. Tänaseks on naabrid palganud ka advokaadi, maksnud suuri summasid ning loodavad, et suudetakse päästa enda maalapp ja terrass.

Kas krundi omastamine on seaduslik ning kuhu on kadunud 68 ruutmeetrit maad, selgitab välja Marek Lindmaa täna õhtuses saates kell 20.00 TV3 ekraanil.

„Sotid selgeks“ täna kell 20.00 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10323027[/embed]

Kommentaarid puuduvad