Homme
16. juul
19...23
7...15
Ülehomme
17. juul
20...25
9...15

TV3

Tule „Naabrist parem“ avatud uste päevale!

15:50 15. mai 2019
Autor: TV3

Juba sel laupäeval, 18. mail, ootavad „Naabrist parem“ saate osalejad kõiki huvilisi endale külla. Nimelt toimub siis iga-aastane lõbus avatud uste päev. Fännid saavad juba etteruttavalt oma silmaga piiluda valmis olevaid unistuste kortereid ja naabritega lähemalt tuttavaks saada. Lisaks naabrite korteritele saab vaadata ka samas majas olevat näidiskorterit ja rääkida ekspertidega lähemalt Veskimöldresse kolimise võimalustest. Nälga aitavad kustutada kohapeale kutsutud Food Studio foodtruck ja Balbiino jätsiabi. Osaleda saab põnevates auhinnamängudes ning jagatakse ka õhupalle!

„Naabrist parem“ avatud uste päev juba sel laupäeval kell 11.00-13.00, aadressil Metsapargi 6, Laagri.

Vaata viimast „Naabrist parema“ episoodi TVPlay’st: https://tvplay.tv3.ee/naabrist-parem

Vaata „Naabrist parema“ seinte värvimise galeriid siit: https://tv3.ee/saade/naabrist-parem/varvimine


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!